Hi there!

Okoliv

Met respect voor de natuur van jouw huis een thuis maken: easier said than done... Het vinden van ecologische woonaccessoires is vaak een tijdrovende zoektocht. Laat dit nu net hetgeen zijn dat ik heerlijk vind om te doen!

De resultaten van deze zoektochten vind je in mijn online winkel. Zodat jij enkel nog moet uitzoeken van welke accessoires jij blij wordt. 

IMG_0745_edited_edited.jpg
Begin

Het idee is ontstaan tijdens een reis voor het werk. Ik verbleef in Frederick, een charmant stadje in de VS. In de winkelstraat van Frederick vind je voornamelijk winkeltjes die lokale spullen verkopen. Producten met een verhaal waar je instant verliefd op wordt. Iets wat we steeds minder vinden. 

Tijdens deze reis heb ik de tentoonstelling Becoming Jane over het leven van Dr. Jane Goodall bezocht. Naast haar portret was er ook plaats voor haar missie om een ​​wereld te creëren waarin we in harmonie met de natuur kunnen leven. Deze bekende quote van haar is blijven hangen: 

 

"You cannot get through a single day without having an impact on the world around you. What you do makes a difference, and you have to decide what kind of difference you want to make."

Door de charmante winkels en de expositie is het idee van Okoliv ontstaan. Okoliv staat voor "økologisk liv", vertaald uit het Noors "ecologisch leven". 

 

Na  het idee verder uit te werken, heb ik de grote stap gezet. Ik heb mijn job in de biotechnologie opgezegd en ga 100% voor Okoliv. 

IMG_0878_edited_edited.jpg

Waar ben je naar op zoek?

IMG_0672_edited_edited.jpg
Over Mezelf

Wie is de "ik" in dit verhaal?

Esther

Natuur- en dierenvriend

Mama van de vrolijke Nore

Interieurliefhebber